Permainan WiiWare – Permainan Boleh Muat turun Baru Dilancarkan untuk Nintendo Wii

Game

Sudah menjadi minggu yang luar biasa bagi pemilik Nintendo Wii. Nintendo baru sahaja melancarkan enam permainan WiiWare pertama mereka untuk dimuat turun dari Wii anda pada hari Isnin, 12 Mei dan ada sesuatu di sini untuk semua orang – sama ada anda seorang pemain kasual atau lebih suka melibatkan diri dengan permainan anda.

Berikut adalah enam permainan pertama yang dikeluarkan di Wiiware:

Defend Your Castle berdasarkan permainan flash dalam talian yang popular dan mempunyai grafik yang sangat amatur untuk melengkapkan permainan. Untuk bermain, anda hanya perlu mengelakkan semua di http://mega888user.com menyerang istana anda di siang hari. Pada waktu malam, anda memperkuat istana anda dan mengubah orang menjadi sekutu anda.

Final Fantasy Crystal Chronicles: Hidupku sebagai Raja – Ya, ini adalah nama yang sangat panjang untuk permainan yang luar biasa. Ini pada dasarnya adalah permainan membina empayar, seperti permainan The Sims atau Animal Crossing. Ia juga mempunyai fitur bayar untuk bermain yang bermaksud bahawa selepas muat turun awal anda, anda dapat membeli alat tambahan (kostum, bangunan, dll.) Untuk menjadikan kerajaan anda lebih unik. Saya harap ia akan menjadi permainan yang akan membuat ramai pemain asyik selama berbulan-bulan.

LostWinds mungkin salah satu permainan baru yang paling manis. Grafik yang indah dalam permainan platform kecil ini yang menggunakan Wii Remote dengan sangat baik. Anda menggunakan hembusan angin untuk meniup watak kecil itu sehingga dia dapat naik ke tempat yang tidak akan dia pergi. Saya rasa ia adalah permainan yang mesti dimiliki untuk pembebasan minggu ini.

Pop adalah permainan pecah gelembung kasual. Sekiranya anda memerlukan pengalihan selama 5-20 minit atau lebih, ini mungkin yang anda mahukan. Anda mengeluarkan gelembung untuk menjaringkan mata dan anda dapat memperoleh lebih banyak mata, semakin banyak gelembung satu warna yang anda muncul.

VIP Casino Blackjack – Ini adalah permainan blackjack sehingga anda tahu bagaimana permainan ini berfungsi. Ia sangat keren jika anda suka permainan kad kerana ia benar-benar memberi anda set permainan 3-d di meja blackjack yang sebenar. Dengan kata lain, ini bukan port telefon anda. Jauh lebih sejuk.

TV Show King adalah permainan trivia anda. Ini akan menjadi permainan yang anda muat turun untuk dimainkan dengan rakan anda, di pesta, bersama keluarga. Tidak pasti betapa seronoknya bersendirian, tetapi jika anda mencari permainan parti lain untuk Wii anda, inilah dia.

Anda boleh mengharapkan tajuk Wiiware baru setiap hari Isnin dan Nintendo mempunyai beberapa perkara yang menyeronokkan untuk masa depan, termasuk Dr. Mario. Sekarang ini semua permainan di AS berharga antara $ 5 dan $ 15 yang tidak buruk sama sekali, dan untuk Final Fantasy dan LostWinds, saya rasa harga masing-masing $ 15 dan $ 10 adalah kecurian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *