Jerung Poker Memangsa Mereka yang Miring – Ketahui Cara Anda Boleh Mengelakkannya untuk Menyimpan Beberapa Cip

Jerung Poker Memangsa Mereka yang Miring – Ketahui Cara Anda Boleh Mengelakkannya untuk Menyimpan Beberapa Cip
Orang suka bermain freeroll bonus poker – Walaupun mereka kehilangan tangan itu tidak terlalu penting, asalkan mereka tahu apabila mereka berada di tempat yang janggal membuat keputusan yang tidak baik dengan tangan kecil (iaitu yang kebanyakan orang akan lakukan dilakukan apabila mereka mula belajar permainan).
Masalahnya ialah apabila anda berada dalam keadaan miring, sukar untuk dikenali selama beberapa waktu (beberapa hari bermain selepas itu dan kadang-kadang separuh wang tunai …)
Terdapat beberapa petua yang boleh diikuti untuk memastikan anda mengenali apabila anda menyengetkan lebih awal, atau anda menghalang diri anda daripada menyengetkan sepenuhnya. Cuba melihatnya sebagai rentak buruk – Sekiranya anda masih memiringkan (mungkin kerana tangan menjijikkan yang memanggil dan memukul anda) cuba nantikan tangan seterusnya https://theticketrumba.com/ .
Jika sebagai contoh anda duduk di bawah pistol dengan ace hati dan ratu penyodok, yang merupakan tangan yang OK untuk bermain dahulu, anda mungkin telah menaikkan kepada tiga kali ganda buta besar. Seterusnya anda mungkin dipanggil oleh dua orang. Gagal datang ace berlian, ace of spades, ratu hati, jadi anda semak.
Pemanggil pertama di sebelah kiri anda berada di kedudukan tengah dan bertaruh separuh periuk, pemanggil kedua dilipat dan anda mendatar.
Gilirannya adalah raja hati. anda menyemak sekali lagi dan mereka bertaruh dua pertiga daripada periuk, jadi anda berhenti seketika sebelum menelefon semula. Sungai itu adalah sepuluh kelab – Kali ini anda menolak semua masuk dan mereka serta-merta memanggil, menunjukkan raja jack. Kadang-kadang orang akan menaikkan pada gilirannya dan bukannya memeriksa, tetapi ini sering menyebabkan lawan anda melipat, mengesyaki perangkap kenaikan cek. Kadangkala ia menguntungkan untuk menangguhkan kenaikan sehingga sungai, terutamanya jika anda mempunyai imej yang sangat ketat di meja anda.
Tangan ini adalah contoh yang lebih baik tentang cara mencondongkan pemain lain dengan memainkan tangan terbaik secara perlahan. Petua lain yang perlu diingat adalah bahawa jika anda tidak condong, orang lain adalah – Cari tahu siapa mereka dan eksploitasi mereka. Ramai orang mendapat manfaat yang sangat besar, hanya untuk menyedari bahawa mereka telah mengalaminya sangat jarang mereka tidak pasti bagaimana untuk memainkannya dengan nilai yang paling tinggi.
Apa pun keadaan yang timbul, anda harus sentiasa menjaga emosi anda. Ini bermakna apabila anda perasan diri anda membuat panggilan yang tidak baik, permainan yang salah atau tindakan yang benar-benar bodoh, anda segera menghentikan diri anda. Kadang-kadang boleh membantu untuk hanya duduk beberapa pusingan, tetapi pada masa lain anda akan berasa marah dengan rentak yang menyakitkan sehingga anda akan lebih baik meninggalkan meja dan berjalan-jalan. Malah pemain poker terbaik kadang-kadang gagal mematuhi peraturan mudah ini – Jangan biarkan emosi anda menghalang permainan anda, biarkan permainan anda menentukan emosi anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *